Sampsan jaokset
Sampsan sisällä toimii sekä kulttuuri- ja urheilujaos että opinto- ja kansainvälisyysjaos. Jaoksien toiminnasta löydät lisää tältä sivulta.
Kulttuuri- ja urheilujaos
Kulttuuri- ja urheilujaos vastaa luonnollisesti Sampsalaisten henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Meidät tunnetaan ahkerina urheilijoina ja etenkin kovina pesäpallon pelaajina. Sampsan urheilukaapin sisältä löytyy pelivermeet jos jonkinlaiseen lajiin ja oli kyseessä sitten jalkapallo tai kyykkä niin urheilujaos saa innokkaat liikkujat kerta toisensa jälkeen ulos näyttämään kyntensä. Meillä taitotasolla ei ole väliä vaan aloittelijoita opastetaan eteenpäin ja kokeneet kannustavat kaikki onnistumaan suorituksissaan!

Kulttuuritoiminta jaksaa yllättää vanhemmankin opiskelijan kerta toisensa jälkeen. On elokuvailtaa, tanssi harjoituksia, kulttuurivierailuja, näyttelyitä ja oikeastaan ihan mitä tahansa jonka voi kytkeä sanaan kulttuuri. Syksyn hämärtyvinä iltoina lähestyvät myös järjestön vuosijuhlat, jonka yhteydessä jaos pitää yllä useita jo vuosia jatkuneita perinteitä sampsalaisten keskuudessa.


Opinto- ja kansainvälisyysjaos
Opinto- ja kansainvälisyysjaos on varmistamassa opintojen korkeaa laatua yhdessä yliopiston hallinnon opiskelijaedustajien kanssa. Oppiaineet ovat tehty päivitettäviksi ja uusia ideoita ja ratkaisuja luodaan jatkuvasti. Pääasiassa muutoksista vastaavaa yliopiston opetushenkilökunta ja silloin on myös erittäin tärkeää, että opiskelijoiden ääni tulee kuulluksi. Jaos ottaa vastaan myös palautetta suoraan opiskelijoilta ja välittää sitä eteenpäin hallinnolle. Tapahtuiko kursseilla yllättäviä muutoksia tai olisiko sen toteutustavassa hiottavaa isolla kädellä. Silloin on syytä tuoda asiansa ilmi jaoslaisille juuri sellaisena kuin asian kokee.

Kansainvälisyystoiminta on Sampsassa aina ollut erittäin runsasta ja monipuolista. Erilaisia vaihto-ohjelmia on tässä yliopistossa sekä sen ympäristössä hurjan paljon ja usein huomaakin, että ei ole edes huomannut kaikkia vaihtoehtoja. Jaoksen yksi tehtävä on esitellä jäsenistölle näitä vaihtoehtoja ja tuoda kuultavaksi tarinoita suoraan niiltä, ketkä ulkomailla ovat käyneetkään vierailemassa. Jaos helpottaa myös vaihto-opiskelijoita tutustumaan maahan ja madaltaa suomalaisten kynnystä tutustua ulkomailta saapuneisiin opiskelijoihin.
Viestintäjaos
Viestintäjaos huolehtii Sampsan viestinnän laadusta ja määrästä. Tiedon täytyy siirtyä nopeasti järjestäjiltä jäsenille ja toisinpäin, jotta kukaan ei voi sanoa ettei tiennyt. Asioiden täytyy myös löytyä useasta paikasta ja selkeästi ilmaistuna, jotta tiedon etsiminen olisi helppoa silloin kun sitä tarvitsee.

Tämän kaiken takana on jaoksessa touhuavat henkilöt, jotka keksivät aina uusia tapoja parempaan ja tehokkaampaan viestintään. Jaos päivittää myös järjestön nettisivuja ja kertoo sosiaalisessa mediassa Sampsassa tapahtuvista ajankohtaisuuksista, jotta vanhatkin jäsenet tietäisivät, mitä meille tänä päivänä kuuluu.